Contact
Home > Zone de interventie > Bucureştii Noi
 
Calendar activităţi
 «  iulie 2018  » 
L M M J V S D
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Descoperă proiectele din cartierul tău
Bucureştii Noi

Cartierul Bucurestii Noi este situat in nordul orasului si al Sectorului 1. Cartierul este limitat de strazile Chitila, Godeanu Constantin, de lacul Grivita la nord, strada Piata Morii si Gloriei. Acesta poate fi considerat interfata intre mediul urban si mediul satesc, incluzand tesuturi urbane foarte diverse de la Bd. Bucurestii Noi care concentreza functiuni si trafic de interes municipal,arii de locuinte colective si arii intinse de locuinte individuale. Fiecare dintre aceste tipologii va avea nevoie de o dezvoltare specifica.

 

Accesul in zona este asigurat prin transport public cu autobuze, tramvai, iar in curand si prin metrou, dupa darea in functiune a statiei de metrou locale. Legatura prin metrou va facilita mult accesul locuitorilor inspre entrul orasului.

  

Modul in care este amenajat spatiul in prezent ofera un confort limitat locuitorilor, dar Bucurestii Noi beneficiaza de servicii de interes pentru intreaga parte de nord a Sectorului 1, precum Parcul si Teatrul Bazilescu sau Teatrul Masca.

 

Pentru a valorifica avantajul acestor locaţii, o solutie este ca in zona sa se puna accentul pe dezvoltarea unui nou centru comunitar si cultural in parcul Bazilescu, prin remodelarea Teatrului si amenajarea spatiilor din interiorul sau adiacente parcului.

 

O retea de servicii si spatii publice complementar ar fi solutia de conectare a Bucureştiilor Noi cu cartierele Pajura, Damaroaia si Chitila, asigurandu-se astfel o coeziune spaţiilor şi a comunităţilor din partea de nord a Capitalei.

 

 

 

 

 

p00020001_BUC.NOI_web.jpg
Parcul Bazilescu - proiect in consultare publica
Teatrul Bazilescu - proiect in consultare publica
Reabilitarea şi modernizarea curţii Şcolii 178
Reabilitarea şi modernizarea curţii Şcolii 179
Reabilitarea şi modernizarea curţii Şcolii 192
Reabilitarea şi modernizarea Liceului C-tin Brancoveanu
ANALIZE URBANISTICE
Copyright: 2009, Bucuresti - Primaria Sectorului 1
Un program al Primăriei Sectorului 1 a Municipiului Bucureşti, realizat cu participarea consorţiului de experţi format din Space Syntax Londra LTD, Space Sytnax Romania SRL, GEA Strategy & Consulting SA şi DC Communication SRL
Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, informatiile prezentate nu sunt garantate si nu ne asumam raspunderea pentru nici un fel de pierderi (directe, indirecte sau circumstantiale) produse prin utilizarea acestor informatii.
Sos. Bucuresti - Ploiesti 9 - 13 | Telefon: 021/319 10 13 | email: contact@2012sector1.ro